Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• keszegduda

őstag

Mekkora poén már ez a játék...hihetetlen sok buggal van felvértezve, pedig mindezek ellenére talán az egyik legjobb játék amivel volt szerencsém játszani. Még a régi játékokra volt jellemző hogy ha megöltél valakit/valamit rá egy kis időre visszakerült ugyan oda valamilyen formában és ez végeláthatatlan módon ismétlődik a játékban. Én például már rengetegszer kifüstöltem jó néhány mutánst és főleg a fosztogatókat, de a nagy semmiből egyszer csak előbújnak és ott lesznek 5 percen beül ha elmegyek onnan. Na ez a felháborító...na meg hogy a bokor mögött és fal mögött is átlátnak, cm pontosan dobja a gránátot pedig az sem tudja hol vagyok a fal mögött.Kifogyhatatlan lőszerük van, ha lelövöd jó ha találsz nála néhányat. Az élőhalottakról ne is beszéljünk...
    A kisugárzások se semmik, oké hogy van az addig nem gond de miért csak pont oda lehet elbújni ahová a gép irányítani akar? Sokkal biztonságosabb helyre elbújva meghalok, de a féltetős házban nincs semmi bajom...röhely.
    Lehetne még sorolni, de azt még előtte elmondom hogy az 1.5.0.7 patch van fent, de úgy látszik az oroszoknak nem igen megy a játékfejlesztés. :DDD
    Ezekre valami orvosság?

Új hozzászólás Aktív témák