Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2505) zeoos válasza bim (#2496) üzenetére


zeoos
tag

"bim" !

Szerintem a PDA-don lévő képen kicsit dél-keletre lévő csapathoz menj el, majd a lehetséges beszélgetést gombolyítva megfogtok egyezni, hogy te segítesz nekik, ők meg átnavigálnak az anomáliás részen (nem árt, ha van nálad gránátvetős fegyver, mert az út végén lesz egy olyan kétlábú dobbantós izé -ezt jól megmondtam-, amit gránáttal tudsz a leghatásosabban likvidálni.
A szóban forgó csapatot egyszerűbben tudod megtalálni az autóbusz utáni bejárótól, mint a hídfőállásnál lévő bejutási lehetőségtől (mármint vöröserdőt körülvevő kőfal bejárataira gondolok itt).
Tanácsom a következő: ne térj le az ösvényről, azért elég jól látszik a kitaposott út. Nagyjából lődd be az irányt, aztán iszkiri ... keresd meg a csapatot. Onnan már nem lesz gond a továbbjutás. Persze közben lesznek beszarató hangok, talán pár kutya is a seggedbe harap, de nem olyan nagy kunszt még ezt a részt megcsinálni.
Később majd el kell jutnos a téranomáliáig, ami egy tank felett lebeg. Ebbe ugyanúgy belekell ugrani mint a kordonban lévő híd felett lebegőbe kellett annakidején és így teleportálsz át majd az erdész féle területre.
Amikor sikerül átjutnod, körülbelül ugyan az a helyzet mint amikor az ingovány-kordon között először átvisz a vezető, azaz megnyílik egy másik átjáró a vöröserdő és erdész helyszín között ... innentől nyitva lesz az a kapu, ami az erdészes rész melletti bánya felé eső kőfalnál idáig zárva volt.
Mindenesetre egy a lényeg ... ha nem térsz le az ösvényről, akkor nagy baj nem történhet veled.

"... nem tudtam, hogy lehetetlen (?!) ... ezért megcsináltam (!!!) ..."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.