Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1640) Etele1 válasza fdisk (#1628) üzenetére


Etele1
csendes tag

Az anomália az, amibe nem jó ha belemész... :)

Vannak jól látható anomáliák. Ha beállsz vmi magasabb pontra (éjjel a legjobb) és körbe nézel láthatsz pld. szikrázásokat, zöld füst felhő szerűséget, tűzkitörést...betájolod a helyszínt pisztolyt és detektort elő és megindulsz a célterületre. Ha odaértél egyre jobban pittyeg a detektor (nem az anomáliás pitty, hanem olyan amit akkor is hallasz ha meglátsz 1 újabb embert) megállsz, figyeled a Zóna lüktetését...nézed hol villanak fel a kisülések vagy épp hol tör az ég felé lángcsóva, hol van a füst stb.
Megpróbálsz pld. a kisülések között elhaladni, nem belelépni és közben fél szemmel figyeled az érzékelőt. Ha van artefact a környéken akkor az első kütyü, a leggagyibb az csak elkezd sípolni. Előbb lassan, majd ha jó irányba fordultál és közeledsz az akkor még nem látható relikvia felé, akkor egyre gyorsabban sípol. Ha már szinte összefüggő a sípolás, akkor elkezdesz körbe forogni és nagyon kicsiket lépdelni, ekkor előugrik a semmiből a kis aranyos és csak fel kell venned mint egy elejtett puskát. Ennyi... Persze ha van ott sugárzás is, akkor az problémásabbá teszi a keresést, mert igyekezni kell. De így van ez akkor is ha a tűz sütögeti a talpad vagy épp telepatikus terror éri az agyad. Figyeljétek az életerőt és ha kell azonnal gyógyítani a gyors billentyűvel.

A nem jól látható anomáliák családjába tartozik a "szélvész" Egyre hangosabb szimpla pittyegést hallassz a detektorból (nem relikviás pittyegést), valamilyen furcsa suhogás szerű hangot és esetleg azt is kiszúrod,h a fa levelek furcsán repkednek előtted, mintha egy mini tornádó lenne az utadban. Na ilyenkor csavar-t elő és dobálózni...meg fogod találni,h hova ne lépj ! :)
Persze futás közben ha odaérsz egy ilyenhez, akor már késő! Egy pitty aztán már bele is léptél...kellemetlen.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.