Hirdetés
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz
M@trixfan
üzenetére
Igen inkább a katasztrófából merített,mint a filmből.Az élővilág is megsinylette a magas sugárzást és genetikai torzulásokat okozott.Ezt sikerült a játék készítőinek remekül átültetni a játékba.A növényi torzulásokat az anomáliákkal az állatiakat pedig a mutánsokkal.Én amúgy nem láttam a filmet,de a játék így is beszippantott,pedig elsőre nem is tetszett aztán elkapott és nem engedett el többet.Nincs még egy ilyen játék ami ennyire hatna rám és az külöm öröm,hogy ezzel nem vagyok egyedül

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- ÚJ! OnePlus Watch 3 43mm okosóra
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield