Hirdetés
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: A kérdés...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sklopp
őstag
válasz
borovi
üzenetére
Bocsánat, ezt új hozzászólásnak szántam, valahogy elszúrtam.
Üdv stalkerek.
Szövetség ideje 3. kérdések. Már nagyon a végén járok, csak két meló nem készült el.
Az egyik Helen története a Gorgon műtárgy megtalálásával. Sajnos a helyszínre nem tudok bejutni a Tudós Exo vagy az Anya Szíve hiányában. A kérdés, ezt az Exo-t nem Erdész adná a kísérlet elvégzése után? Csak mert nekem ez a kísérlet nem akart sehogyan sem sikeres lenni, bárhogyan próbáltam a legalább 1 óra, de mindenképp kevesebb mint 2 óra időt betartani a műszer anomáliában tartásával, Erdész csak annyit mond, gondolkozzak el, mit csesztem el és vége. Ez a feladat ennyiben is maradt.
A másik Maria kérése, Pripyatban az Amazonok 7 dokumentumának megkeresése. 5 megvan, az alapjátéki Pripyat szokott páncélszekrényeiben volt 4, +1 valahol a buszvégállomás környékén egy lakóház emeleti szobájában, de több nem akar előkerülni. Már napok óta járom Pripyatot, de a hiányzó két dokumentum nem akar megkerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- GTA V
- Linux Mint
- Gaming notebook topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
shield