Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- bambano: Bambanő háza tája
- Őskoczka
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
üzenetére
Komolyan mondom, ettől a csiki-brikitől hányingerem van
Hogy mitől lett ilyen hülyén népszerű ez a szar nóta, nem tudom, de amikor valaki csak megemlíti, nekem ez az egész Zóna hangulat lesüllyed egyből valami parasztlakodalomba. Ennyire romboló hatású hangulatelemet még egyik játékban sem tapasztaltam, és ez nem maga a betétdal miatt van, hanem a miatt, hogy ilyen buzis divatot csináltak belőle. Feliratkoztam egy csomó Stalker csoportba, de mindenhol csak ezzel a csikizéssel tudnak előállni, a játékról már szó se esik újabban. Ahogy látom már ide is eljutott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- 3D nyomtatás
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Automata kávégépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hogy mitől lett ilyen hülyén népszerű ez a szar nóta, nem tudom, de amikor valaki csak megemlíti, nekem ez az egész Zóna hangulat lesüllyed egyből valami parasztlakodalomba. Ennyire romboló hatású hangulatelemet még egyik játékban sem tapasztaltam, és ez nem maga a betétdal miatt van, hanem a miatt, hogy ilyen buzis divatot csináltak belőle. Feliratkoztam egy csomó Stalker csoportba, de mindenhol csak ezzel a csikizéssel tudnak előállni, a játékról már szó se esik újabban. Ahogy látom már ide is eljutott.
shield