Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdő
tag
válasz
shield #32884 üzenetére
Kösz!
Nem az én tárhelyemen vannak, de már elég régóta élnek ezek a linkek. Azért az jó, hogy TZS is feltette az oldalára.TZS: új fegyvereket rak be a játékba, de hogy pontosan miket, azt nem tudom megmondani, mert régebben is ezzel a kiegészítővel játszottam az SGM modot. Vagyis nem tudom, hogy mi az, ami az alaphoz képest újítás benne. De kösz, hogy felteszed az oldaladra!
-
' Tzs ,
senior tag
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
shield #32884 üzenetére
Bármit csinálsz a COC-hoz: Modot, vagy egy szimpla addon-t: többet számít, mintha már az alapjátékhoz egy külön modot készítenél.
Nagyon sok rudszki modot láttam ami a COP-hoz készült, és volt belőlük néhány ami újat is feltudott mutatni.
A COC népszerűségét nem lehet felülmúlni oly könnyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Huawei Watch GT 5 // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest