- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdő
tag
válasz
shield #32884 üzenetére
Kösz!
Nem az én tárhelyemen vannak, de már elég régóta élnek ezek a linkek. Azért az jó, hogy TZS is feltette az oldalára.TZS: új fegyvereket rak be a játékba, de hogy pontosan miket, azt nem tudom megmondani, mert régebben is ezzel a kiegészítővel játszottam az SGM modot. Vagyis nem tudom, hogy mi az, ami az alaphoz képest újítás benne. De kösz, hogy felteszed az oldaladra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Assassin's Creed Odyssey
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Age of Empires 4
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3210, 96% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest