Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Sensut #26901 üzenetére
Az Iránytűhöz lejjebb ott van a video is....
Amúgy Radaron van, közel ahhoz a helyhez, ahol át lehet menni a drótkerítéseken a Pripjaty felé vezető útkereszteződésnél, arrafelé, ahol a zombikat kellett lehentelni.
Meg a sziklafal és egy nagyobb kő között (a képeken talán pont az látszik hátul) van egy hulla is, a hátizsákjában értékes cuccal, de nagyon magas a sugárzás. Nekem úgy sikerült kiszeni, hogy a drótkerítés felől közelítve felmásztam egy közeli sziklára a fal mellett, onnan beugorva és futva fel tudtam kapni a cuccot és kirohantam, épp megísztam a sugárhalált, maximumra tunningolva a sugárvédelmet. Azt már meg nem mondom, mi van ott pontosan, de fontos lehet, mert tudom, hogy vagy fél órát köröztem arrafelé, mire meglett és vagy négyszer töltöttem vissza, mire sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- 100%hibátlan iPhone 15 Pro 128GB white titan több mint 1 év Apple jótállás
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- SIEMENS TQ513R01 Teljesen automata kávéfőző EQ500 Integral/Fekete Kivehető víztartály 15 bar
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- Gyönyörű Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) 49MM, natural titan, garanciális 2027.11.04-ig, üzletből
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest