- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Sensut #26901 üzenetére
Az Iránytűhöz lejjebb ott van a video is....
Amúgy Radaron van, közel ahhoz a helyhez, ahol át lehet menni a drótkerítéseken a Pripjaty felé vezető útkereszteződésnél, arrafelé, ahol a zombikat kellett lehentelni.
Meg a sziklafal és egy nagyobb kő között (a képeken talán pont az látszik hátul) van egy hulla is, a hátizsákjában értékes cuccal, de nagyon magas a sugárzás. Nekem úgy sikerült kiszeni, hogy a drótkerítés felől közelítve felmásztam egy közeli sziklára a fal mellett, onnan beugorva és futva fel tudtam kapni a cuccot és kirohantam, épp megísztam a sugárhalált, maximumra tunningolva a sugárvédelmet. Azt már meg nem mondom, mi van ott pontosan, de fontos lehet, mert tudom, hogy vagy fél órát köröztem arrafelé, mire meglett és vagy négyszer töltöttem vissza, mire sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest