Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
SaGa59 #26903 üzenetére
Az Iránytűt megtaláltam úgy, hogy megnéztem a végigjátszásba belinkelt kép nevét, ott van zárójelben a végén, hogy Radar. Csakhogy kell még egy Szentjánosbogár is, amit észre se vettem eddig. Na, de megtaláltam egy videón azt, ami nálam nem történt meg Supermannál: a mutánstámadás. 20 perc után kezdődik a jelenet a videón . Nálam a mutánsok ott vannak körben, de csendesek és egyáltalán nem támadnak. Egy ideig én mentem oda és henteltem őket, de semmi eredménye, mert legalább 10x újraspawnolódtak és ott töltöttem vagy 1,5 órát ingyen - semmi se történt, úgyhogy ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpársportok
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Gitáros topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- DELL PRECISION 7920 és HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest