Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Alienhun79 #26293 üzenetére
Tessék, használd egészséggel, ez már az újra csomagolt mod! Diverzáns
-
shield
Topikgazda
válasz
Alienhun79 #26293 üzenetére
Ne duzzogj, becsomagolom és felrakom valamelyik tárhelyemre! Egyszer én is jártam így az SGM1.7+Geo akármilyen pluszos moddal. Itt a többiek feltudták rakni, nekem semmilyen rendszeren sem jött össze.
Összecsomizom és elérhetővé teszem, lehet hogy mást is megszívatna, így is már eleget szívtál vele Te.
Amúgy nagyon pofás a telepítője, csak hát nem angol.
Ha már van hozzá angol fordítás és ráadásul én is eddig szenvedtem vele oroszból fordítással, akkor már játszunk vele.
Kis türelmet kérek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest