Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
válasz
proci985
üzenetére
hát most már ott rohadjon meg, ahol van!
már úgyis meguntam. mindent megtaláltam, amit csak lehetett, mindenhol voltam, ahol csak lehet (meg ahol nem, ott is
) hegyekbe lőttem már a zombikat meg a mutánsokat, kibohóckodtam magam, elég is volt. most már unalmas volt. nem is baj, ha uninstalláltam. mondjuk elég drasztikus formája lett ez az uninstallnak! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
már úgyis meguntam. mindent megtaláltam, amit csak lehetett, mindenhol voltam, ahol csak lehet (meg ahol nem, ott is
) hegyekbe lőttem már a zombikat meg a mutánsokat, kibohóckodtam magam, elég is volt. most már unalmas volt. nem is baj, ha uninstalláltam. mondjuk elég drasztikus formája lett ez az uninstallnak!
shield