Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
galaktikus #21907 üzenetére
A fenebe, annak idejen elfelejtettem neked irni/valaszolni.Habar ugy tunt, hogy a labor ajtajan nem is tudtal bemenni ?! Mar nem emlekszem.
Ugyanis az a helyzet, hogy a laborban van egy hely - a liftaknan felmaszol egy masik szintre amit a lepcsorol nem ersz el, azt a helyet, ahol van 3 torpe.Es a terem bal sarkaban van egy lejarat, egy letra. Oda tettek a kilepesi pontot, nem is a lifttel kell visszamenj.
Megis miket csinaltal meg ? Eljutottal Pripyatba ? Jartal a Szoloinda anomalian vegigmenve a szobaban ? Megvan a csapatod ? A laborba csak akkor menj le, amikor a gyogyszerert kuldenek.
Mikor megcsinaltad a pripjatyi kuldeteseket, akkor mentek az eromuhoz ha jol emlekszem. -
Dhampir
félisten
válasz
galaktikus #21907 üzenetére
Az AMK kicsit kemény és fura is. Előfordulnak kísérgetős küldik is, az ilyeneket én utálom, de másnak ez biztosan bejön. Half-Life-ban is utáltam a kísérgetést.
Hentelős részekben nincsen hiány, talán az a lényege.
Bugos is helyenként.Amennyiben még nem játszottál a Clear Sky résszel, inkább azt ajánlom, a mocsár abban az igazi.
Ha már mindent elvégeztél a WiP-ben utána mész az erőműbe, ennyi. Itt Dodopek oldalán minden részletet megtalálsz képekkel illusztrálva.
Ajánlom még shield honlapját is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest