Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaktikus
aktív tag
válasz
Dhampir #21908 üzenetére
a Clear Sky-t egyszer próbáltam, de az annyira nem tetszett.. valami fix találati ráta volt abban, és bármit csináltál akkoris eltalátak az NPC-k ezer km-ről.. ezért nem tetszett annyira.. meg a magyar szinkron miatt..
lehet amúgy korán mondtam ítéletet.. talán még kap egy esélyt, mert annyira sokat nem nyomtam..
Dodopek oldaláról szoktam lenézni minden küldetést, mert különben nem találnék meg kb. semmit.. a PDA keresős részt nem is tudom, hogy hogyan lehetne segítség nélkül megcsinálni..
Antonius1978:
Semmilyen csapatom nincs még.. voltam már pripyatban is.. lehenteltem vagy ötszáz zsoldost, közben kb. négyszázszor haltam meg..
Most a katonai raktáraknál vagyok megint.. nem értem esküszöm.. voltam a szőlőn is.. ha jól emlékszem ott valami fegyver volt, azt el is vittem ahova kellett.. A gyógyszeres küldetést kitől kell felvenni? Pripyat-ban nem is találkoztam olyannal aki nem ellenség lett volna...szerk.: az látom, hogy ghost-tól kapom a gyógyszeres küldetést, de őt hol találom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Direct One (műholdas és online TV)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest