Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ketogén étrend
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyűjteni, vagy nem gyűjteni... Az itt a kérdés.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dodopek
üzenetére
Nah, nekem a WiP-ben nincs is radar...
Revolver: a katonai bázison (Yantar utáni map, a hospital előtt) a bandita fejűnél van a barakkban, 5500 ru körül... a köcsög. Neki kellenének a PDA-k, de nem találom, pedig az első a barakk mellett vn, azt mondta.
Ugyanitt, a főépületben van egy éhes katona. Kenyeret adunk neki, akkor olyan hálás, h ad egy Velez detektort. Nah. Az éhség elvette az eszét
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az a baj, h ahol beszerelnék, ott nincs vérszívó. Mondjuk megy így is, messziről levágom, vagy anomáliába csalom. Géppityuknál AK-t használok, van ami erősebb és van hozzá lőszer? Illetve nem egy tonna...
Ki milyen fegyókat szeret? Én könnyű sniper-t tuningolva, az AK /2U tuningolva és a szívós szemű Martha pisztoly. Könnyű mind és sok skul van, mindenhol. Az eredetiben használtam a 9 mm-es géppityut, akkor pisztoly lőszer elég volt. Cserébe egy tonna ólmot kellett kilőni ha közelharc volt. Nah, meg ott is a sniper. Utána megtuningoltam vmi amcsi vackot, nem volt hozzá goLó. Többet mászkáltam lőszerért, mint küldikért 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Pánik a memóriapiacon
- Futás, futópályák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- BestBuy topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T BTC bányász (BOS 360T) hibás hashboard-al eladó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

shield