Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
Nem csak az alfák repkednek láttam én már zsoldost is a mennyezeten keresztül ereszkedni közben ezerrel lövöldözött
Nem rég úgy segglyukon lőttem egy banditát emelkedett vagy 2 méter 20 cm - t függőlegesen a halála előtt
(#14931) Dhampir Alfa csapat nehezítésnek van a módban és ha hagyod nekik egész jól csinálják.Volt hogy én is kikapcsoltam őket mert már agyamra mentek a ragaszkodásukkal
-
Dhampir
félisten
Bokrok ágai közül szoktam kilőni hangtompítóssal, ritkán szúrnak ki. A mocsárban a nádból ugyanígy. Fűben fekve szintén jól lehetne aprítani.
A való életben lehet hasalni, ez nem tudom, hogy miért maradt ki. Remélem, hogy a Lost Alphában benne lesz.
Alfát ki lehet kapcsolni, az egy baromság.
Legközelebb a Holdról lőnek, amikor egy barlangban alszol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3547,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Akció! 11.10.2025-ig kedvezménes, 130.000ft-os áron!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest