Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz rétisün #9914 üzenetére

Nos, akkor vilagosabban fogalmazok : kozbe gyujtom a fegyvereket es berakom Kardannak, mivel ha mondjuk egy fegyvert, vagy pancelt akarok fejleszteni, akkor nem tudok ha ures a lada.Tehat most van 16 alkatresz, azt jelenti, hogy a fejlesztesi kepernyon barmilyen fegyveren/pancelon csak 16 fejlesztest tudok eszkozolni.Ha tobbet akarok akkor nem lehet, mert a lada ures lesz, azaz 0.

Ujrahasznositoba nem rakom, eleg keves penzt adnak dolgokert, ami amugy is olyan hasznalt, hogy a kereskedo sem veszi meg...

Eleg erdekes, akkor megiscsak muszaj lesz kigyujtenem azt a nyavajas 80 cuccot, lesz bajom eleg :) :W

Pancelok : meg nem leptem be a hajnalhoz, habar egyszer beleptem es visszatoltottem, akkor neztem hogy a kereskedonel milyen cuccot lehet rendelni, csak mar elfeledtem.
    Nekem most a Sevaval 151 kilo amit cipelni tudok...

Elso Alfa osztag : ez mit takar ? kaptal egy fejlovest oszt annyi ? Ezek az Exo cuccok mennyire birjak a gyurodest ? Mert pl azzal a Barett mesterlovesz agyuval mindenki 1 loves, ahogy lattam :)

UI : a barett a zsoldosoktol van, egy egesz kis csapatot - kb 10 ember folott vagy tobb, nem szamoltam meg - kellett kinyirjak, a 0%-os zsoldos pancelban, es AKMS-el.Igaz volt meg par 40es granat nalam, akik tul kozel jottek azokat azzal szedtem szet, a Barett-es zsoldos is kapott egy szep kis granatot a laba koze :)

Új hozzászólás Aktív témák