Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Antonius1978 #9921 üzenetére
Hol vannak a zsoldosok ahol beszerezhető a Barett? Vagy esetleg máshonnan? 12x távcső az már valami, végre kényelmesen lődözhetek távolból is, nem csak féltávlatból.
-
juhasz.p
aktív tag
válasz
kb. két lövés volt...úgy emlékszem. Az exo többet bír pár lövéssel, de akkor is nagyon oda kell figyelni a sebzésekre.
Én Fürgétől vettem, és 100.000 felül fizettem érte.
-
rétisün
veterán
válasz
"Eleg erdekes, akkor megiscsak muszaj lesz kigyujtenem azt a nyavajas 80 cuccot, lesz bajom eleg"
igen, muszáj addig kicsit háttérbe szorítani a küldiket, és gyűjteni a zöld dobozba a cuccot....megéri, még úgy is, hogy janovból inkább visszamész a szkadovszkba bagóért javíttatni. főleg, ha már 1000-ért utazhatsz.
alfa-osztag: 4-6 fős csapat (bár volt, hogy nekem több is összegyűlt, egyszer 14-et intéztem el 1 menetben
), ha meglátnak, egyből rád támadnak, mivel az a feladatuk, hogy kinyírjanak. az elsővel én is megszenvedtem anno, de ki is lehet kapcsolni az sgm beállításokban, amíg aztán lesz egy kicsit jobb szerelésed
mondjuk távcsövessel pl. a mozdonyon vagy gauss-al ami egy valószínűsíthető bug miatt már most megvan könnyebb bírni velük.a szkadovszkon kapsz is olyan küldit, hogy egyezz meg velük
sok sikert!
a barett az melyik? így most nem rémlik
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest