Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
rétisün #9922 üzenetére
Termeszetesen ezt alkalmazom, marmint a fejleszteseket es a javittatast Kardannal vegeztetem.Foleg ha megtalalom az elveszett haverjat - amelyik e'l - akkor meg egy kis aproval kevesebbert fog javitani
Alfa csapat : nos, van nekem mar 6 taras granatvetom mindket granattipushoz, ugyhogy azzal barkit el lehet intezni egy tarral
Persze ha az Alfasok exo cuccba futkosnak, akkor lehet hogy nem halnak olyan hamar.
Nos, amint en is 200 kilot tudok cipelni, akkor magamhoz veszem a Barettet, de az egyik kuldi kapcsan kaptam meg 1 jo mesterlovesz puskat, a nevere nem emlekszem, csak arra, hogy 9,3 mm-es piros szinu panceltoro loszert lehet bele venni.Most egyelore az SVM vagy SMV,SVU, fene tudja mesterloveszt hasznalom.Az egyezkedes sajnos nem sikerult az Alfa csapat elhalalozasa miatt
Oke, akkor azt hiszem kenytelen leszek beallni Hajnalekhoz
Seva : nos, a pancelzatot mar felfejlesztettem, es van 3 kevlar lemezem is, 1x5%, 1x9%, 1x13%-os.Ezeket a kevlar lemezeket ugy velem fejlesztetni lehet, ugy mint a kepzodmenyeket, kerdes, hogy kivel es hol.
Amugy a Furge fele exo sz@rt nem ert, par geppuskasorozattol teljesen sz@rrament
Es potyara kidobtam 110 ezret erte
Remelem a Hajnal pancel jo lesz, persze fejlesztve...Monolit exo nekem nincs, mar kerestem de nalam nem teszi be....
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest