Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz rétisün #9922 üzenetére

Termeszetesen ezt alkalmazom, marmint a fejleszteseket es a javittatast Kardannal vegeztetem.Foleg ha megtalalom az elveszett haverjat - amelyik e'l - akkor meg egy kis aproval kevesebbert fog javitani :)

Alfa csapat : nos, van nekem mar 6 taras granatvetom mindket granattipushoz, ugyhogy azzal barkit el lehet intezni egy tarral :C
    Persze ha az Alfasok exo cuccba futkosnak, akkor lehet hogy nem halnak olyan hamar.
    Nos, amint en is 200 kilot tudok cipelni, akkor magamhoz veszem a Barettet, de az egyik kuldi kapcsan kaptam meg 1 jo mesterlovesz puskat, a nevere nem emlekszem, csak arra, hogy 9,3 mm-es piros szinu panceltoro loszert lehet bele venni.Most egyelore az SVM vagy SMV,SVU, fene tudja mesterloveszt hasznalom.

Az egyezkedes sajnos nem sikerult az Alfa csapat elhalalozasa miatt :Y :C

Oke, akkor azt hiszem kenytelen leszek beallni Hajnalekhoz :C

Seva : nos, a pancelzatot mar felfejlesztettem, es van 3 kevlar lemezem is, 1x5%, 1x9%, 1x13%-os.Ezeket a kevlar lemezeket ugy velem fejlesztetni lehet, ugy mint a kepzodmenyeket, kerdes, hogy kivel es hol.
    Amugy a Furge fele exo sz@rt nem ert, par geppuskasorozattol teljesen sz@rrament :)
    Es potyara kidobtam 110 ezret erte :)
    Remelem a Hajnal pancel jo lesz, persze fejlesztve...Monolit exo nekem nincs, mar kerestem de nalam nem teszi be....

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés