- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
rétisün #9922 üzenetére
Termeszetesen ezt alkalmazom, marmint a fejleszteseket es a javittatast Kardannal vegeztetem.Foleg ha megtalalom az elveszett haverjat - amelyik e'l - akkor meg egy kis aproval kevesebbert fog javitani
Alfa csapat : nos, van nekem mar 6 taras granatvetom mindket granattipushoz, ugyhogy azzal barkit el lehet intezni egy tarral
Persze ha az Alfasok exo cuccba futkosnak, akkor lehet hogy nem halnak olyan hamar.
Nos, amint en is 200 kilot tudok cipelni, akkor magamhoz veszem a Barettet, de az egyik kuldi kapcsan kaptam meg 1 jo mesterlovesz puskat, a nevere nem emlekszem, csak arra, hogy 9,3 mm-es piros szinu panceltoro loszert lehet bele venni.Most egyelore az SVM vagy SMV,SVU, fene tudja mesterloveszt hasznalom.Az egyezkedes sajnos nem sikerult az Alfa csapat elhalalozasa miatt
Oke, akkor azt hiszem kenytelen leszek beallni Hajnalekhoz
Seva : nos, a pancelzatot mar felfejlesztettem, es van 3 kevlar lemezem is, 1x5%, 1x9%, 1x13%-os.Ezeket a kevlar lemezeket ugy velem fejlesztetni lehet, ugy mint a kepzodmenyeket, kerdes, hogy kivel es hol.
Amugy a Furge fele exo sz@rt nem ert, par geppuskasorozattol teljesen sz@rrament
Es potyara kidobtam 110 ezret erte
Remelem a Hajnal pancel jo lesz, persze fejlesztve...Monolit exo nekem nincs, mar kerestem de nalam nem teszi be....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nyaralás topik
- Autós topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged