- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Na egy kis tájékoztatás egy játékállásról!
Tesóm játékát szoktam időnként nézni, én nem játszom mert nyelvet tanulok! Nos tesóm sokkal előrébb van már mint én így érdemes nyomon követnem a játékmenetét. 9. rangot is megkapta már avagy 900 ellenséget ölt meg. Folyamatosan kapja meg a achievement-eket. Zatonban minden feladatot megcsinált most már Jupiteren oldja meg a feladatokat. Nagyon kemény fegyverek jelennek meg. Most már olyan mesterlövész puskája van ami úgy néz ki mint egy Gepárd. Atom brutális. Alfa squad tagjait 1 jól célzott lövéssel simán leamortizálja a földre.
Ruhája egy SSP-99-es ami félig meddig már fel van fejlesztve. Nem vette meg az Exo-t mert szerintem van a játékban Military Exo is (nagyon remélem hogy van és kapható). Amennyiben van (ezt erősítsétek meg kérlek), gyűjteni fog rá.
További kérdésem hogy Pripyaton is van Trader ami nem csak korlátozottan ad el cuccokat? Mert ha van, akkor gondolom nála vannak komoly cuccok. Ami még hiányzik az a Gauss puska, az az igazi nyami!
További kérdésem hogy olvastam erről az MSO addon-ról. Olyan infót is kicsikartam a GSC oldalán hogy sok egységből álló csapatot képes spawnolni. Nos a képeken én ezt nem láttam még, de az marha állat lenne ha nem csak 3-4 fős lonerek mászkálnának hanem mondjuk dupla ennyi
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Vicces képek
- iPhone topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Thermalright Hyper Vision 360 UB ARGB White AIO vízhűtés eladó!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest