Hirdetés
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
dodopek
üzenetére
Tuti hogy nem...
Nem teszteltem, de már alapból ha rárakod az 1.7 magyarítást akkor minimum az új mapokon nem lesznek szövegek, de lehet hogy pár régi quest szöveg header is megváltozott ami szintén ahhoz vezet hogy nem fog kiírni semmi szöveget pár helyen. Lehet hogy nekiállok a magyarításának, de attól tartok tovább fog tartani mert sokkal több lett a szöveg a játékban 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Hobby rádiós topik
- Kés topik
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- új SteelSeries Arctis GameBuds fülhallgató
- iPhone AIR 256GB 100% (2028.10.22 Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nem teszteltem, de már alapból ha rárakod az 1.7 magyarítást akkor minimum az új mapokon nem lesznek szövegek, de lehet hogy pár régi quest szöveg header is megváltozott ami szintén ahhoz vezet hogy nem fog kiírni semmi szöveget pár helyen. Lehet hogy nekiállok a magyarításának, de attól tartok tovább fog tartani mert sokkal több lett a szöveg a játékban 
shield