- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
Piftuka #3775 üzenetére
Üdv!
Térképem van mindenhez, találtam egy jó végigjátszást, abból megyek végig az összes küldin (fő és minden mellék), Zatonban már nincs több ezért mentem Jupiterbe, de messze nem kerestem meg még az összes rejtekhelyet és artifactot, úgyhogy megyek is vissza vadászni.
Veles detektort kaptam küldiből plusz találtam egyet egy hullánál, úgyhogy egész könnyen találok artifactot de az eladási ára ezeknek cca 6,000 kreditért adom el darabonként, lehet eddig csak bóvlikat találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Las Vegasban hazárdírózhat a Tesla Robotaxi
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14 M2 Pro (16/512GB) - Alig Használt, 48 Ciklus!
- Vanquish Gamer Számítógép ház
- Eladó Ablakos Számítógép ház
- DELL Optiplex 3050 Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Wifi, Bluetooth, Win 11, 2 év g,
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garan
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest