Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37351) Timstrike válasza Antonius1978 (#37350) üzenetére


Timstrike
tag

Itt a nem Megás Pain of the Past magyarítás [link]

(#37352) Antonius1978 válasza Timstrike (#37351) üzenetére


Antonius1978
addikt

Kosz szepen :R

(#37353) Antonius1978


Antonius1978
addikt

Most nezem a YT-on, hogy van Stalker Gamma, Escape from Pripyat, Dark Signal, Expedition nevu mod, egeszen erdekesnek tunnek, valaki probalta oket?

(#37354) PeL válasza Antonius1978 (#37353) üzenetére


PeL
addikt

Én csak az Escape from Pripyat-ról tudok nyilatkozni, ezzel játszok épp. Fentebb már írtam róla pár mondatot. De még mindig azt mondom, hogy jelenleg nálam ez az ultimate stalker élmény. Szó szerint él a Zóna, folyamatosan történnek benne az események, itt aztán tényleg nincs olyan hogy A-ból B-be haladás során nem találkozol senkivel vagy semmivel. Olyan plusz dolgok vannak benne, amiktől garantáltan akár több száz órára le tud kötni. Kellően nehéz is azt tegyük hozzá, az ellenfél stalkerek elég jól lőnek, és kezdő cuccokban 1-2 találat elég hogy kifeküdjön a játékos. Eszméletlen sok cucc van, ezer féle fegyver, hozzájuk ezer féle lőszer, armor, crafting item, mert még crafting is van, lehet venni idővel saját crafting asztalt amivel akár saját magadnak állíthatod elő a dolgokat, így nem kell sok pénzért megvenni majd őket. Ezen kívül rengeteg apróság, amik hozzátesznek a gameplayhez.

Egyébként a GAMMA és az Escape from Pripyat alapjai ugyanazok, előbbinél pl. nem lehet fegyvereket venni a tradertől, hanem mindent neked kell megszerezned, majd azokat használhatóvá tenni. Survival-osabb elméletileg.

Azóta már 1x - 2x crashelt nálam, teljesen random. De mondhatni ezek már megszokott dolgok modolt stalkernél, sajnos hiába bővítették 64-bitesre a motort alatta, ugyanúgy egy magot használ csak a játék aktívan. Ettől függetlenül nálam teljesen jól fut fps ügyileg, és baromi jól is néz ki.

[ Szerkesztve ]

(#37355) PeL


PeL
addikt

Úgy tűnik a Freedom frakció tagjai már egész a Cordon-ig lemerészkedtek, jövök Sidorovich-tól épp, mondom benézek ide a híd előtti telepre mert szoktak itt tanyázni banditák meg zsoldosok, erre nem együtt sütögették a szalonnát a freedomosok a banditákkal? Elrontottam nekik a partit sajnos :U :DDD

(#37356) Antonius1978 válasza PeL (#37354) üzenetére


Antonius1978
addikt

Vissza kellett oolvassam amiket irtal, igy sokkal erthetobb amit irtal, engem is megfogott, eleg jonak tunik, az a lenyeg, hogy ne legyen olyan nehez annyira mint a Misery, mert azt 3x elkezdtem es 3x hagytam abba kb, egyszeruen idegesito es idohuzas volt...Majd valamikor felteszem a gepre, a Moddbrol kell lszedni, es annyi, vagy meg kell valami masis hozza?
Amugy lattam egy Fallout 4 modot, ami Stalker, az is nagyon jonak tunik :D

Erdekes, jopofa, ahogy sutik a szalonnat :D Majd holnap meg dumalunk, csak akkor fogok raerni :D

[ Szerkesztve ]

(#37357) PeL válasza Antonius1978 (#37356) üzenetére


PeL
addikt

Sem a GAMMA-t sem az Escape from Pripyat-ot nem tudod letölteni Moddb-ről. Saját Discord szervere van mindkettőnek. Csak az alapjukat, az Anomaly-t tudod onnan leszedni.

https://discord.gg/stalker-gamma <-- GAMMA modpack
https://discord.gg/efp <-- Escape from Pripyat modpack

Fellépsz és minden le van ott írva, mit honnan kell leszedni, meg hogyan kell telepíteni. Némi angol tudás nem árt ha van. Nem bonyolult egyébként, legalábbis ami az EFP-t illeti.

(#37358) shield válasza PeL (#37357) üzenetére


shield
Topikgazda

Van hozzá orosz nyelv?
Áh, már látom, van.
Esetleg majd tedd közzé, hogy mit érdemes rápakolni, ne felesleges dolgokat rakjunk rá.

[ Szerkesztve ]

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#37359) shield válasza shield (#37358) üzenetére


shield
Topikgazda

Azt hiszem én hatalmas tévedésben voltam. A címéből azt gondoltam, hogy ez egy új történetű mod, megspékelve mindenféle jóval. De ezzel csak az Anomaly-t lehet megváltoztatni rengeteg lehetőséggel, nincs új sztorija, csak dolgokat változtathatunk meg benne. Végül is az Anomaly-t játszuk, csak máshogy.
Ha nem tévedek, akkor így van?

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#37360) Yutani


Yutani
nagyúr

Ezt láttátok már? Én nagyon adnám! [link]

#tarcsad

(#37361) shield válasza Yutani (#37360) üzenetére


shield
Topikgazda

Ezt még nem láttam, nem piskóta.
Az az érzésem, hogy komoly vasat kell beszereznünk hozzá, ha nem tudják nagyon jól optimalizálni.

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#37362) PeL válasza Yutani (#37360) üzenetére


PeL
addikt

Ez csak egy rajongói koncepció, nem valós fejlesztés. Jó lenne az tuti.


shield

Igen, mivel az anomaly-ra épül, értelemszerűen annak egy modifikációja. Nekem viszont ez is teljesen új, nem játszottam még soha az Anomaly-val sem. Viszont az Escape from Pripyat még erre is rátesz több mint 320 kisebb nagyobb modot (gameplay modifikációk, extra fegyverek / fegyverkiegészítők, grafika, hangok, UI / kényelmi modok, időjárás stb. (pl. shiftet nyomva tartva automatikusan átpakol minden itemet amivel rámutatsz a kurzorra a karaktertől a ládába, vagy hullából a karakterre, ezáltal nem kell minden egyes itemre duplán kattintani amit ki akarsz / át akarsz pakolni) . Mondhatni teljesen megváltoztatja, lényegében csak az alapjai maradnak meg.

17GB körül van az alap Anomaly, ez mellett van még egy 24GB-os mod mappa pluszban. Csak hogy érezd mennyi minden kerül még bele kb :)

[ Szerkesztve ]

(#37363) Dhampir válasza Yutani (#37360) üzenetére


Dhampir
félisten

Ez nagyon klassz!
Látványvilág tekintetében olyan, mint a S.T.A.L.K.E.R. 2, legalábbis hasonló. Valószínűleg az Unreal Engine 5 miatt. Valaki nagyjából azt írta egy hozzászólásban a videó alatt, hogy szerinte az Unreal Engine 5.1 használatával még jobban nézne ki.

(#37364) Dhampir


Dhampir
félisten

Forrás

[ Szerkesztve ]

(#37365) Antonius1978 válasza PeL (#37357) üzenetére


Antonius1978
addikt

Kosz szepen a tajekoztatast :R

(#37366) Dhampir


Dhampir
félisten

Hangulatos kép

(#37369) shield válasza PeL (#37362) üzenetére


shield
Topikgazda

Nem semmi lehet. Egyszer majd én is talán neki kezdek. Gondolom jó sokáig el leszel vele.

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#37370) PeL válasza shield (#37369) üzenetére


PeL
addikt

Már kb második hete játszom vele. A fő küldetést el sem kezdtem, csak jöttem - mentem, harcoltam, szedtem a lootokat, meg csinálgattam a random mellékküldiket :DDD

Azért múlt idő, mert tegnap jött ki a 4.1-es verziója a modpacknak, olyan változásokat tartalmaz amik miatt muszáj új játékot kezdeni. Pedig már épp megszereztem az exoskeleton-t is :DD

Jelenleg számomra megunhatatlan. Benne van az amit mindig is hiányoltam a stalker játékokból: Kiszámíthatatlanok benne a történések, tele van élettel a Zóna, kellően nehéz, sok óra játék után is van benne kihívás. Ezek mellett 100%-ig testre szabható benne szó szerint minden.

És akkor még nem is említettem, implementálva van a Warfare mód is, ami a Clear Sky féle frakcióháborút jelenti, és elvileg működik a sztori módban is bizonyos beállítások mellett. Ez kb. hab a tortán, ha majd egyszer megunom a jelenlegi formáját, majd ezt is ki fogom próbálni.

[ Szerkesztve ]

(#37371) Antonius1978


Antonius1978
addikt

Tegnap ujratettem a jatekot egy jo baratomnal, aki Stalker megszalott (55 eves) es meg tavaly marciusban lementettem neki az AMK Devolutiont es mindent ami kell hozza, es ma en is kedvet kaptam, hogy ujrajatszodjam, de a magyaritast mar nem tudom leszedni, mert nincs TZS oldal, valaki fel tudna nekem tolteni?

(#37372) Dhampir válasza Antonius1978 (#37371) üzenetére


Dhampir
félisten

Talán shield fórumtárs stalkermods oldalán a Letöltések között, "COP - AMK 2.0 Devolution" és a Google linken? (Úgy vettem észre, hogy a Mega elérhetőség üres mappákat rejt, de azért ellenőrizd.)

shield fórumtárs másik címen lévő stalkermods honlapjának elérhetősége: stalkermods

Ez pedig a harmadik címen talélható elérhetőség: shieldstalker

[ Szerkesztve ]

(#37373) shield válasza Dhampir (#37372) üzenetére


shield
Topikgazda

Köszi. Eddig nem akartam elhinni, hogy a megáról eltűnnek az adatok, de tényleg eltűnnek.
A google letöltés csak azoknak most, akiknek van fiókjuk?! :F

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#37374) Dhampir válasza shield (#37373) üzenetére


Dhampir
félisten

Fiókos belépést kér, ha jól látom.

(#37375) ' Tzs , válasza Antonius1978 (#37371) üzenetére


' Tzs ,
senior tag

Kissé eltűntem az utóbbi időkben, multiplayer szerverekkel dolgozunk erősen
Antonius: örülök, hogy hiányolod az oldalam, ezek szerint van értelme életben tartani még.
A domaint nem hosszabbítottam meg, így elérhetetlenné vált, meg vannak a szolgáltatómmal is problémák, de az oldal megvan még igyekszem mielőbb feltölteni újból. Eredetileg egy nagy fórumot szerettem volna a blog helyett, de csak magamnak nem akarom beállítani, csak ha van igény rá, például ezen vagy más közösségnél.
Feltöltöttem gyorsan a linkeket, az oldalak visszaállításához még szükségem van némi időre :) [link] remélem megtalálod amit keresel :)

[ Szerkesztve ]

S.T.A.L.K.E.R. mod ajánlók: https://tzsweb.hu/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

(#37376) ' Tzs , válasza ' Tzs , (#37375) üzenetére


' Tzs ,
senior tag

Átmenetileg itt elérhető a régi site! :) [link] Remélem működik és eléritek! Ha nem akkor http-vel kell behívni

S.T.A.L.K.E.R. mod ajánlók: https://tzsweb.hu/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

(#37377) Antonius1978 válasza Dhampir (#37374) üzenetére


Antonius1978
addikt

Igen azt ker; a megas mappak uresek.

(#37378) Antonius1978 válasza ' Tzs , (#37375) üzenetére


Antonius1978
addikt

En is orulok, hogy el lehet erni az AMK-t, a tobbit nem neztem, mert a magyaritas kellett nekem, de a tegnap aztan elhoztam a havertol, mivel kesore valaszoltatok.
Epp jo, hogy megvan az AMK kepekkel alatamasztott leirasa, mert epp a gyarban vacakolok valami doksik utan Sebhelyesnek, annak idejen asszem szova is tettem, hogy a magyaritasban pontositani kellene hogy megis hol keressuk, mert ha nem, bolyonghatunk egy rakas idot, anelkul hogy rajonnenk, most kivancsi vagyok, hogy hol is vannak, mert nem jut eszembe :D - no meg is van, a lezuhant helikopter mellett ami a gyarba csapodott be :D

[ Szerkesztve ]

(#37379) ' Tzs , válasza Antonius1978 (#37378) üzenetére


' Tzs ,
senior tag

Ja hát ráment pár órám hogy visszaállítsam :P... Örülök. Majd felteszem a végleges helyére ha eldöntöttem hova költöztetem az oldalt...

S.T.A.L.K.E.R. mod ajánlók: https://tzsweb.hu/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

(#37380) Antonius1978 válasza ' Tzs , (#37379) üzenetére


Antonius1978
addikt

Az jo lenne, ha ujra meglenne az oldal a felpakolt cuccokkal, mert ma osszeirtam a modok listajat ugy nagyjabol amikkel jatszodtam, es majd a havernek fel akarom oket tenni szerre, mert szepen boldogult az AMK-val is, annak ellenere, hogy csak az alap COP-t nyomta vegig vagy 100x :D

(#37381) Dhampir válasza ' Tzs , (#37376) üzenetére


Dhampir
félisten

Klassz! :C

(#37385) ' Tzs , válasza Antonius1978 (#37380) üzenetére


' Tzs ,
senior tag

Mindenképp meglesz. Csak kérek egy kis időt, amíg rendeződnek a dolgaim az elkövetkezendő hetekben. A fenti linken elérhető az oldal és én nem láttam hibát a linkek közt eddig, ha bármi hibát tapasztaltok írjátok meg.

Dhampir köszi! :)

[ Szerkesztve ]

S.T.A.L.K.E.R. mod ajánlók: https://tzsweb.hu/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

(#37386) Antonius1978 válasza ' Tzs , (#37385) üzenetére


Antonius1978
addikt

Koszi szepen, hogy idot szantal a dologra, jo lenne, ha valakinek lenne ideje, hogy az osszes modot egy helyre tegye, es kotegelve, magyaran a Gamedata mappat .DB allomannya alakitani, akkor nem kell semmit vacakolni, a DB-ket masolod be a megfelelo alkonyvtarba, es kesz is, a modokat is konnyen lehet igy csereberelni.
A Chernobil Chronicles latom nincs kozottuk, azzal szerettem volna jatszani, ujbol, na de sebaj, majd maskor.

(#37387) ' Tzs , válasza Antonius1978 (#37386) üzenetére


' Tzs ,
senior tag

Szívesen. De hogy nincs: [[COP] CHERNOBYL CHRONICLES] itt eléred, itt pedig feltöltöttem a magyarítást: [Magyarítás – TzsWeb] Ezt én nem tudom, hogyan kell csinálni, de van egy nagy tárhelyem meg tudjuk oldani ha kell, vagy csinálunk egy FTP tárhelyet esetleg...

[ Szerkesztve ]

S.T.A.L.K.E.R. mod ajánlók: https://tzsweb.hu/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

(#37388) Antonius1978 válasza ' Tzs , (#37387) üzenetére


Antonius1978
addikt

Az lenne a jo, ha az oldalad ugy visszaallna ahogy volt, es az osszes elerheto mod meglenne rajta, pl ami Saga-nal van, stb.

(#37389) ' Tzs , válasza Antonius1978 (#37388) üzenetére


' Tzs ,
senior tag

Javítva a magyarítás link: [[Magyarítás – TzsWeb]]
Kell még egy kis idő hozzá...egyébként erre én is gondoltam már. Ha tényleg van igény erre a blogra akkor lehet kérek egy kis segítséget Tőletek :) Nem az feltétlenül az üzemeltetésben, hanem az adatok összegyűjtésében. Alapból az oldalt úgy szerettem volna csinálni, hogy minden modhoz legyen ajánló, 3 bemutatókép és a linkek, videók (ahogy illik ugye) de mivel elmaradtam a SoC modok tesztelésével így egy időre megállt a bejegyzések írása. Ami tartalom nincs fent de szeretnétek hogy meglegyen az "adatbázisban" privátban küldjétek el nekem. Igyekszem valami bemutatót írni majd hozzájuk, de a linkeket mindenképp megosztom majd, hogy elérhető legyen nálam is. Amit tudok feltöltök a TzsWeb-re is de nekem is vannak korlátaim, 10-20GB-okat nem tudok tárolni, de tudok rá megoldást csak szükségem lehet a ti támogatásokra is...A játékszerverek üzemeltetését is közösségi erővel hoztuk össze, itt is működhet ez, ha tényleg van igény erre :)
Egyébként Laris-t magyarításait is mind kiraknám az oldalra, ha segítetek összeszedni őket. Kiemelt fontosságú, hogy a magyarításhoz a hozzátartozó mod fájl, vagy a hozzáférési linkre is szükségem van!

[ Szerkesztve ]

S.T.A.L.K.E.R. mod ajánlók: https://tzsweb.hu/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

(#37390) ' Tzs , válasza ' Tzs , (#37389) üzenetére


' Tzs ,
senior tag

Nem hiszem el, hogy másodszorra is szarul sikerült a link beillesztés...itt a közvetlen: [Csernobili Krónikák - magyarítás – TzsWeb]

S.T.A.L.K.E.R. mod ajánlók: https://tzsweb.hu/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

(#37391) Laris2 válasza ' Tzs , (#37389) üzenetére


Laris2
aktív tag

"Ha tényleg van igény " Ez már egy ideje aktuális, a topikban. Más. Elkészült a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobil - Secret Trails 2 (OGSR motoron) fordítása, és az NS 2016-ossal is jól haladok, mindkettő kézi fordítás. Azért gondolom, valakit csak érdekel. Ezek felújított modok, és ha már hozzányúltak, javították a hibákat, és az elképzelésük szerint újra formázták. Ez főleg az ST-2-őn látszik. :)

(#37392) ' Tzs , válasza Laris2 (#37391) üzenetére


' Tzs ,
senior tag

Oké, vettem. Engem érdekel, ha lesz időm mindenképp bele akarok nézni ebbe is.

S.T.A.L.K.E.R. mod ajánlók: https://tzsweb.hu/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

(#37393) Laris2 válasza ' Tzs , (#37392) üzenetére


Laris2
aktív tag

Szia, én arra gondoltam, hogy a Stalker játékok után csökkent az igény. Egyébként, ha valaki keres, az talál, vagy kérdez. (ha össze is gyűjtöd őket egy csokorba, nem gondolnám, hogy sokáig fenn is tudod tartani)

(#37394) Antonius1978 válasza ' Tzs , (#37389) üzenetére


Antonius1978
addikt

Hat nem tudom, hogy mennyi igeny van ra, en mar ugy vagyok vele, hogy lassankent unni kezdtem, mivel a magyarul elerheto modokat tobbszor vegigvittem, es az angolul elerhetoek egy reszet is, a tobbit ugye nem, es mar sok ujat nem tud mutatni a jatek, lassankent kezdem unni a hibakat, az olyan kuldeteseket, ahol foloslegesen setaltatjak a jatekost, pelda erre egy jobbacska mod, asszem angolul toltam, A-bol mentel B-be, onnan vissza kellett caplass A-ba, hogy onnan menj C-be, vissza A-ba, onnan D-be, stb ez rohadtul unalmas es idoigenyes, pedig egy egyszeru teleportalassal meg lehet oldani az ilyesmit, a SoC modok nem igazan vonzanak, valahogy nem tetszik a fohos menedzselese, vagy ilyesmi, meg a mas beallitottsaga a jateknak, nem is tudom megfogalmazni.A palyak is unalmasak mar, hisz legalabb par szazszor jatszodtam mar rajta stb stb.Persze ha jon ki ujabb mod, ami picitt mas tortenetileg, meg masok a palyak, az erdekelni fog.

Laris2 : Nem is muszaj TZS akkor oldalt csinaljon, az osszes modot be kell pakolni kulon egyenkent leirassal a fejlecbe, oszt jo napot...

(#37395) Dhampir válasza Laris2 (#37393) üzenetére


Dhampir
félisten

Biztosan van, akinél csökkent az érdeklődés, ám más felhasználóknál akár nőhetett is rá. Akik gyakrabban játszhatnak, azok könnyebben ráunhatnak, ha a játéknak már minden zegét-zugát felderítették és kiismerték.

Szükséges egy megújuló vagy éppen felébredő "éhség" és a sajátságos környezetnek a vonzása, ami minduntalan képes visszacsalogatni a rajongókat. A Zóna folytonosan változó élettér, kétszer sohasem fordítja feléd ugyanazt az arcát.

Halottátok már? Egy Szula becenevű sztalker éppen tagokat toboroz az expedíciójába. Egy megfeneklett hajót kell felkutatni a zatoni körzetben, valamiféle Szkadovszkot. Nem könnyű a terep, az ismert földitől merőben eltérő azonosítatlan létformák is észlelhetőek.
A vezető egy Szultán nevű tapasztalt sztalker információjára hagyatkozik, aki remek terepismerettel rendelkezik. Ha gondolod, te is csatlakozhatsz ehhez az izgalmas expedícióhoz, a srácoknál kell előre befizetni. Képzeld, minden van náluk, egész úton csak lazán sétálni kell mellettük, olyan lesz ez, akár egy őrületes kalandtúra. (Csak jóval később szivárgott ki az információ: a Szula név valójában Szultánt takarja.)

[ Szerkesztve ]

(#37396) Laris2 válasza Dhampir (#37395) üzenetére


Laris2
aktív tag

Ez csak játék, és nem is akarok a játék határain túllépni. Bár régebben terveztem egy túrát, még pripyati sugárzásmérőt is vettem, ami párszor megjárta a Zónát, de nem lett belőle semmi. Ez a "testvér" háború meg végképp elvette a kedvemet ettől. :D

(#37397) ' Tzs , válasza Laris2 (#37393) üzenetére


' Tzs ,
senior tag

Laris: Ne vegyél mérget rá, hogy meddig tudom fenntartani :) A TzsWeb nem azért szűnt meg, mert nem tudtam fenntartani, hanem mert más terveim vannak évek óta. A blog írás egy teszt volt, szerettem, de nem ez a tervem a továbbiakban.

Antonius1978: részben egyet tudok érteni veled. Én igaziból nem unom a stalker modokat, hanem alkalmanként kell szünet. Van hogy hetekig csak stalker modokat nyomok, mert magát a játékot szeretem, az utolsó pld a shield által fordított Diverzáns volt azt 4x játszottam végig. Az angol modokhoz nem tudok hozzászólni, neki sem állok és így sajnos sok élményen nem is esek át. A felesleges mászkálás idegtépő valóban -ne ezzel nyújtsuk ki a játék idejét- és " a SoC modok nem igazan vonzanak, valahogy nem tetszik a főhős menedzselese" nekem sem. Ha a menedzselős része hasonlítana a CoP-hoz akkor tetszene. Állítólag erre is van mod, hogy a SoC ilyen felülete a CoP-hoz hasonló legyen, de én még nem találtam rá. A szünet után pedig mindig nagy élvezettel vágok bele a Zónába.
Igen a fejléces dolog is jó lehet, de a már megírt tartalmakat nem fogom kidobni :) Egy ehhez hasonló fórumot akarok csinálni [link].

S.T.A.L.K.E.R. mod ajánlók: https://tzsweb.hu/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

(#37398) Dhampir válasza Antonius1978 (#37394) üzenetére


Dhampir
félisten

Nekem a Zóna világának a bejárása és bejárhatósága élményt ad. A teleportálás valóban praktikus, de leegyszerűsíti a játékot. Talán a sétaidő kitöltése váratlan fordulatokkal, újabb szálakhoz kapcsolódással feldobhatná az unalmasabbnak érzett pályákat.

(#37399) Alusky


Alusky
aktív tag
LOGOUT blog

[kép]
Kinek mi jut eszébe a háttérről? :D

Automata váltósként a legjobb barátom az akkumulátor.

(#37400) Antonius1978 válasza ' Tzs , (#37397) üzenetére


Antonius1978
addikt

Emlekszem meg erre a forumra, regisztraltam is, de a dolgokat megis itt beszeltuk meg, nem ott, oda esetleg az adott modok problemait lehetne tarolni, kepekkel stb, meg legyen egy hivatkozas akkor egy olyan oldalhoz, mint amilyen az elozo volt, hogy lehessen olvasni rola, meg meglegyenek a hivatkozasok...

Dhampir : az egyik modban ezt ugy oldottak meg, hogy szuntelenul spawnoltattak a szornyeket menet kozben, na az meg idegesitobb mint a sima maszkalas...

Alusky, nekem semmi sem villan be...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.