- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Dhampir #37286 üzenetére
Én nem rég cseréltem le a videókártyámat, Gigabyte RX 570 4GB-ot egy Gigabyte RX 5700 XT Gaming OC 8GB-ra.
Eddig, esetleg egy-egy videókártyát vettem használtan, a többi mind új volt, amiből a gépeket összeraktam. Ezután nem biztos, hogy lesz vadi új gépem, elnézve az árakat. Ennyit már nem ér meg nekem, főleg hogy egyre kevesebbet játszok.
A HardverAprón vannak megbízható eladók, ha esetleg majd a Stalker 2 miatt fejlesztek, akkor innét veszem meg a dolgokat. A bolti összerakott gépek eddig sem érdekeltek, ezután sem fognak.
Amúgy már hány éve várakozol? Így soha nem lesz jobb géped.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Linux kezdőknek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sorozatok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Rack bontás vagy egyben eladó HomeLab
- HP Compaq Elite 8300 USDT - 16GB DDR3 - i7-3770
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4710MQ I 16GB I 500SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-480M I 4GB I 128SSD I 12,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 320S-13IKB - i5-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest