- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
hubai38 #37285 üzenetére
Igazad van, jobb összerakni, habár már tavasz óta nézegetem az alkatrészeket, és időközben már sok minden el is fogyott. Sajnos például a szimpatikus alaplapok már elfogytak javarészt abból az üzletből, ahol elsődlegesen tájékozódtam és megdrágult minden.
Amire korábban is gondoltam, hogy legolcsóbb megoldásként kezdetben az integrált grafikus APU is alkalmas lenne. Visszafogott beállításokkal még el lehetne játszogatni, habár például a Chernobylite már biztosan több erőt követel, de a későbbiekben valamilyen diszkrét VGA kerülhetne a konfigurációba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Építő/felújító topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest