Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa Joe
tag
Sziasztok!
Sikeresen kijutottunk a városból a játék végén, de nagyon nehezemre akart elindulni. Amikor visszaértem Pripyat-ba kb egy szál alsógatyába, feldob három feladatot: Csatlakozzak a spanomhoz az iskolában, szerezzem meg az iratokat Pöröly asztaláról, és akár fel is számolhatom Pöröly teljes csapatát. A kérésem csak az lenne, hogy hol a náthásban van Pöröly az embereivel együtt? Tudtommal az erőműben tanyáznak. Már átnéztem az alagutaktól a szőlőindák tetejéig mindent, de ezt az arcot még a Prométheusz környékén sem találtam. Ami egyébként is furcsa lenne ugye, hiszen elvileg egy brancs a három Monolith vezér, és az egyiktől léptem le, de az itteniek még mindig szövetségesként kezelnek... Hmmm, valahogy vissza lehet jutni hozzá az erőműbe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest