Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa Joe
tag
Isten Áldja a fordítók keze munkáját!!!

A Chernobyl Chronicles magyarítása nekem, mint "angolul nem nagyon beszélő embörnek", fantasztikus hír! Akárcsak az eddigiek bármelyike. Sajnos lassan mindegyikkel sikeresen megbirkóztam, a régieken ülve "türelmesen" várom az újak érkeztét. Ezzel kapcsolatosan feltennék egy furcsa kérdést. Tudom többször szóba került, én személy szerint valaha fel is raktam a régi gépemre a Call of Chernobyl-t, magyar felirattal. Régen volt, csak elindítottam, nagyon nem játszottam vele, de magyarul. Az is lehet, hogy csak valami korai változat volt. A gép összeomlott, adatok vesztek. Foglalkozhat ennek a magyarításával valaki? Vagy esetleg elérhető valaki régi könyvtárban, egy korai fordítás??? Tudom-tudom, de a remény hal meg utoljára...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- PlayStation 5
- EAFC 26
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

shield