- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Riot Gin #33032 üzenetére
48. Öt év után, jobb híján, párszor indítottak a fővárosi tanulmányi versenyeken is, de nem voltam túl eredményes. Igaz akkor már csak abból éltem, amit addig tanultam, mert a középiskolában senkit se érdekelt az orosz. Engem felkért az orosz tanár az első órán, hogy ne látogassam az óráit, mert csak unnám magam, azzal meg zavarnám a többieket. Aztán ez véget ért negyven éve és egészen addig, míg három éve el nem kezdtem a stalker modokat fordítgatni, csak felejtettem. Anno, még az ideiglenesen hazánkban állomásozókkal volt alkalmam (vagy inkább kénytelen voltam, nem is tudom, inkább volt alkalmam) néhány „üzleti ügyben tárgyalni”, de annak is már több mint harmincöt éve.
Ha nagyon kell még megy a kézírás, de mivel szépírni sose tudtam, az magyarul meg angolul is olvashatatlan mások számára. Viszont még mindig balra dől az orosz kézírásom, mert az általánosban az orosz tanárunk valamiért azt tartotta szépnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest