Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- potyautas: Vágyak
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
úgy emlékszem, mindegyik sgm variánsban találkoztam egy helyen több alpha csapattal egyszerre. amúgy ebben a hsz-ben van róla szó, hogy lehet az alpha csapatok számátváltoztatni, ha kevesled, piszkálj bele kicsit
az is igaz, hogy általában jó (és drágán eladható) fegyverekkel vannak felszerelve, sőt amikor kezdtem az sgm modokat, olyan verziót kezdtem (talán volt benne még egy gun-mod), amit pont azért nem is játszottam végig, mert túl jól álltam már zatont elhagyva anyagilag is, fegyverekkel is, nagyon könnyű lett
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung 860 Evo 250GB 2,5" SATA SSD
- Hama uRage Exodus 515 Illuminated billentyűzet
- LENOVO IdeaPad Slim 3 15AMN8 (Abyss Blue) Bontatlan új, 3 év garancia
- Razer Naga Trinity - MOBA&MMO gaming vezetékes egér
- Megbízható Notebook Core i5-540M , 4096 MB DDR3, 120 GB SSD, 13,3", 1366x768 (HD) Áfás számlával
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- DeepCool CC560 Black V2 garis
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest