Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
' Tzs , #32374 üzenetére
Nem én vagyok a pack összeállítója. Én csak addig másolgattam, rakosgattam egy ismert magyarítás fájlait amíg véletlenül jók nem lettek a SMRTER mod-hoz. Szerencsém volt hogy sikerült, nem tudnám megismételni amit akkor végeztem. Sajnos a SMRTER modok késdzítője kínosan ügyel arra hogy a modjai semmilyen másik moddal ne legyenek kompatibilisek, nem javaslom, hogy bármi mással kísérletezz.
Szerintem az emre féle gamedata mindent tartalmaz ami a játékhoz kell, de én kicsit megvadítottam a magyarítások kívül. Kaptam is a fejemre az ortodox stalker hívőktől érte.
Az atmosfear-hez nem értek, sose használtam.
Ugrás visszaállítás.
Az Option Pack-et nem használtam, a célkereszt és amúgy a HUD egésze gyári, nem piszkáltam el rajta semmit.A fájlok nálam is elérhetőek. gamedata part_1 gamedata part_2
Keress rá a hozzászólásaim között, egy csomó infó már le van írva a fórumon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- PlayStation 5
- Bitcoin topic
- ASUS RT-AC86U: hiánypótló darab a gyártó Wi-Fi útválasztóinak sorában
- Tőzsde és gazdaság
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest