- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
shield #31335 üzenetére
Az utolso hozzaszolasod alapjan vilagos hogy 4 alkalommal miert nem volt vele gond
Szoval a Savandt benne volt a csomagban ? Fasza, akkor amint lesz idod, maris nekiugorhatsz az atalakitgatasoknak.Szerintem minden hibat ami javitasz, tartsd meg kulon is, hogy tudj csinalni te is egy patchet a jatekhoz, amit majd feldobsz orosz forumokon,moddb, es mashol.
Elfelejtetted ? Nos, a modderek is, ezert kellett hozza akkor a patch, mert kihagytak, ugy ahogy vazoltam, kb.
Ha van egy kis idod, meselj errol a Diverzansrol es tegy be par kepet.Tiszta ideg vagyok, hogy nem tudok Stalkerezni, mert nincs gep hozza, se Stalker, se World of Tanks, semmi.
UI : patch nelkuli mentesek nem jok a patchelt-el ? Szivas...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Milyen alaplapot vegyek?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- OLED TV topic
- Trollok komolyan
- OpenMediaVault
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest