Hirdetés
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
shield #30958 üzenetére
Én visszanéztem a vergődésemet, az egész modot, és igazából totálisan nem értem mi ragadott meg benne annyira, hogy elkezdjem ezt a fegyver javítósdit. Ugyanis, azért én is elég sokat nyomultam vele, és utóbb amikor tettem oda egy vizitett nem csak a fegyverekkel kapcsolatos dolgok nem voltak rendben. Hanem, sorolom:
- Egyes ruhák-páncélok ikonjai és a földre ledobott vizualizációi rendben vannak, ám amikor felveszed, a karaktered nem úgy néz ki. ( Nem nagy hiba, mert singleplayer játék a sztalker sajnos...)
- Egy fegyver kicserélése, bárhol bármikor. DE KB 100-200 DARAB? Copy innen-onnan, ilyen fegyver mod leszedése, letesztelése, a megtetsző fegyverek vizualizáció fájlai megkeresése, hivatkozása, statok beállítása, jelenlegi textúrákkal való kombinálása, satöbbi satöbbi satöbbi. És még mindig csak egy részét változtattad meg a játéknak! Se többet, se kevesebet!
- Az egyenruhák mintha ki lennének egyenlítve, MINTHA!
- A játéknak önpusztító mechanizmusa van: a mentések folyamatosan bizonyos időközönként korruptálódnak Out of Memory crashel vagy anélkül.Én egy-két ruhát kipiszkálok belőle. Semmi több. Innen szedtem ki az Ecologist Exoskeleton páncélt is, ami egyébként nem rossz, jelenleg ott tartok vele, hogy statokat szerkesztek és leírást készítek hozzá.
Ez is egy olyan orosz mod, ami tök jó lenne, ha tök jó lenne. Több a munka vele, mint amennyit ér. Különben nem rossz, 3-4x végig viszi az ember és kabát, rétes, bukta, no és kapa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest