Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30959) Riot Gin válasza shield (#30958) üzenetére


Riot Gin
aktív tag

Én visszanéztem a vergődésemet, az egész modot, és igazából totálisan nem értem mi ragadott meg benne annyira, hogy elkezdjem ezt a fegyver javítósdit. Ugyanis, azért én is elég sokat nyomultam vele, és utóbb amikor tettem oda egy vizitett nem csak a fegyverekkel kapcsolatos dolgok nem voltak rendben. Hanem, sorolom:

- Egyes ruhák-páncélok ikonjai és a földre ledobott vizualizációi rendben vannak, ám amikor felveszed, a karaktered nem úgy néz ki. ( Nem nagy hiba, mert singleplayer játék a sztalker sajnos...)
- Egy fegyver kicserélése, bárhol bármikor. DE KB 100-200 DARAB? Copy innen-onnan, ilyen fegyver mod leszedése, letesztelése, a megtetsző fegyverek vizualizáció fájlai megkeresése, hivatkozása, statok beállítása, jelenlegi textúrákkal való kombinálása, satöbbi satöbbi satöbbi. És még mindig csak egy részét változtattad meg a játéknak! Se többet, se kevesebet!
- Az egyenruhák mintha ki lennének egyenlítve, MINTHA!
- A játéknak önpusztító mechanizmusa van: a mentések folyamatosan bizonyos időközönként korruptálódnak Out of Memory crashel vagy anélkül.

Én egy-két ruhát kipiszkálok belőle. Semmi több. Innen szedtem ki az Ecologist Exoskeleton páncélt is, ami egyébként nem rossz, jelenleg ott tartok vele, hogy statokat szerkesztek és leírást készítek hozzá.

Ez is egy olyan orosz mod, ami tök jó lenne, ha tök jó lenne. Több a munka vele, mint amennyit ér. Különben nem rossz, 3-4x végig viszi az ember és kabát, rétes, bukta, no és kapa.

Riot Gin's Outfit addon Suspended since 06.2018. https://vk.com/hrg_projects

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.