Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Antonius1978 #30356 üzenetére
Na... itt vagyok. 00.40-kor írtam ,hogy majd holnap folytatjuk.
IDE feltöltöttem az elmentett log fájlokat, most ennyi van.
Ebben van minden: Invalid - ogg comment, registry, stb...
! jeles cirill betűs cuccokat, szekciókat hiányol, stb....!!!\szolgálat bázisa mutans roham mapában levő logok, akkor keletkeztek, amikor Janov állomás és a Kőfejtő között levő, azt hiszem Szolgálatos raktárnál kell megfékezni a mutáns rohamokat. Itt akkor tudtam visszatölthető mentéseket produkálni, amikor kirohantam az útra Zulu tornya elé.
A log végén szerintem cirill betűs területre vagy mire reklamálhat.Sokszor úgy láttam, hogy az xrCore.dll-re és társaira is panaszkodott.
Ami még kiakasztóbb, hogy a Braz és a Sniper mentései is behaltak. Lehet hogy 4GB patch-es exe vagy más féle exe van benne és az kever be. Nem megfelelő az indító exe-je? Azt jó lenne biztosra tudni mi okozza a mentés betölthetetlenséget. Itt most valami rohadtul bekever. 3 mod mentéseit nem lehet már betölteni.
Amit írtál a konzol esetében azt nem tudom megcsinálni, mert nem tudok mentés betölteni.
Talán kellene összehozni egy jó registry bejegyzést is az alapjátékokhoz, mert nem telepítem őket, csak átmásolom.
Egyszerre ennyi, átmegyek privit írni neked más ügyben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB RAM / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ghost of Yotei + előrendelői kód
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- ASUS TUF A15 FA506 -15,6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB -RTX 3050 - Win11 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest