- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Riot Gin #28311 üzenetére
A detektoros hiba az lehet figyelmetlensegbol adodo hiba (vagy tervezesi is - ertsd azt a kepzodmenyt eloszor ugy gondoltak hogy elobb is megkaphatod, azert kell neki Svarog, de kesobb modositottak a helyen, atkerult pl az utolso palyara, ahol normalis, hogy a legfejlettebb detektorral koricalsz, de elfelejtettek atirni a detektort).
Granat : a Geonesisbol emlekszem erre, tenyleg idegesito volt, hogy nem tudtad hogy honnan legyenek meg a tervrajzok, kellett az a kettos szir-szar is, amit te emlitesz, meg kulon valami M48 vagy mi a banat fele granat.
Sotetvolgy : en nem jartam igy a mentesekkel, egyelore fura amit mondasz, a sotetvolgyi kuldetesek nem nagy durranasok, de viszont lehetett szerezni Terminator gepagyut(ez tulajdonkepp valami 6 csovu helikopter golyoszoro/geppuska).
Hangok : hasznald az Audacity es SAVandT nevu progikat, ha a hangokkal szorakozol, maskepp a konzolban latni fogod, hogy az adott ogg (hacsak nem egy masik mod-bol veszed ki, ahol mar megcsinaltak) pirosban jelenik majd meg, azaz piros hibauzenetet kapsz rola.SaGa59 ezt arra ertettem, hogy valoszinuleg te olvastal a legtobbet a Stalker konyvekrol es beloluk is.En pl egyet sem olvastam.
A Fotograf nekem tetszik, majd erre a Secret Trails-re is sort kell majd keritsek valamikor.
A valtozas ideje az melyik is, mert mintha 2 is lenne belole, en az egyikkel jatszodtam...
Lost Alpha : hat nekem ugy tunt, hogy ez Strelok tortenete, a fuletol a farkaig.Tehat hogy honnan indult el, es miket csinalt mondjuk akar addig a pontig, amikor kimenekitik Pripjatybol.A tortenet nem volt rossz, erdekes volt resztvenni az Agyperzselo lekapcsolasaban es egyeb laborokban koricalni, viszont bosszantott, hogy a palyak tul nagyok voltak, es nem lehetett sokat csinalni rajtuk, hianyoztak a kuldetesek, jobban ki kellett volna hasznalni a sok es nagy palyat, nem ilyen elnagyoltta tenni, habar lehet hogy meg kozben dolgoznak eziranyban, szamomra mind1, mert egyszer vegigvittem, tobbszor nem fogom.Sok jo palya van, aminek orvendek, hogy felhasznaljak a modderek, jol jonnek a valtozatos dolgok.
Ugy tunik, hogy RobberBaron free life vagy hogy hivjak modjaban is vannak uj palyak.A Call of Chernobyl-rol beszelek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest