- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
Tortent egy eset miutan visszamentem a Bazisra : van az a 3 urge a tuz korul, ahol kezdodik a jatek, van egy Replikans nevu faszi.Mikor arra mentem, az asztal lebegett benne, marmint a fasziban.
Utanna elmentem babat keresni, es mire visszajottem, az asztal agyonutte az urget...O csak diszlet, vagy kesobb szerepe is lesz ??? , mert akkor tolthetem vissza az allast.
Kepzodmenyt nem talaltam sehol a folyocskanal, es igazad volt, a tergomb elojott, hogy a detektor a kezemben volt.
1 pofat mar megkeseltem, most nincs turelmem tovabb jatszani, de ugy tunik, hogy megsem lesz olyan veszes, igy is hulyere idegesitoek a Bionikusok a Szokokutnal, akik nemetul uvoltoznek, granatot dobnak a labamhoz, es egy sorozatuktol megfekszem, belejuk meg 2 tar kell kb, a fejukbe 1 is eleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest