- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
SaGa59 #23233 üzenetére
Egy kicsit még játszottam a betűméretekkel, sikerült is produkálnom a méretnövelést, az alábbi módszerrel:
A már említett fonts.ltx-ben létrehoztam z ui_fonts_letterica18_russian mintájára létrehoztam az ui_fonts_letterica21_russian definíciót, ami alá beillesztettem az ui_fonts_arial_21-ben lévő defínicót.
A configs\ui\talk.ltx-ben és a configs\ui\talks_16.ltx-ben (a kettő között felbontásbeli eltérés van, de nem tudom megmondani, hogy fullHD-ben melyik az érvényes) lecseréltem a letterica18 fonthivatkozásokat letterica21-re és a beszélgetések paneljén a betűk sokkal nagyobbak lettek.Aztán megpróbáltam úgy, hogy az arial-t írom be ebbe a két ltx-be, de elszállt azzal a hibával, hogy nincs ilyen betűtípus. Arra nem tudtam rájönni, hogy a fonts.ltx-ben felsorolt betűk közül a nem letterica14_russian, letterica18_russian és graffiti22_russian stílusú megnevezésekkel definiált fontokra hogyan kell hivatkozni.
Aztán valamiért (azt nem sikerült kiderítenem miért) a korábban működő trükk sem jött be és elhasalt azzal, hogy a letterica21 nem létezik. Ekkor abbahagytam, ha van kedve valakinek kisérletezni vele, ebbben az irányban elindulhat.Mindenesetre ez a módja a méret változtatásnak és a két "talk" az, ami a beszélgetések paneljét állítja be.
Ja: és a configs könyvtár tartalma a CoP-ban a resources\configs.db-ben lakik, onnan lehet kibontani az eredeti fájlokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest