Hirdetés
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- potyautas: Vágyak
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
SaGa59 #23108 üzenetére
No várj csak, Kicsit mintha rémlene még egy ajtó, amihez van kód, de azt fel kell törni.
Az egyik szobában van egy halott, nála egy spéci elektronika. Ha az a hátizsákban van és ennek az ajtónak a kódpaneljéhez mész, felugrik egy kis kezelőpanel, amivel meg lehet hackelni a zárat...Más: Borlandod hogy szabadítottad ki? Leadtad a felszerelésedet (előtte érdemes lecuccolni Szidnél), vagy bevállaltad a kimérát. Ha ez utóbbi, akkor Wolf-nál lehet szerezni kiméra parfümöt, ami talán segít. Én már a kiméra kinyírása (4 gránát, meg 6 telitalálat a sörétessel kellett bele) találtam rá, így nem tudom, mit segítene. Valami feromon, amitől a hímek bevadulnak, a nőstények meg nem tudom micsinálnak, még nem jutottam el addig a fordításban.
Egyébként egyre jobban gyanakszom, hogy az angol nem pont ehhez az 1.05-ös verzióhoz van. Pár helyen az orosz egész másról szól, mint az angol. Ez utóbbi sokkal rövidebb, egyszerűbb, vagy egész mást jelent. A vége persze mindig nagyjából ugyanaz a mesének, de a köztes magyarázatok eltérnek erősen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PR-Telecom
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung 860 Evo 250GB 2,5" SATA SSD
- Hama uRage Exodus 515 Illuminated billentyűzet
- LENOVO IdeaPad Slim 3 15AMN8 (Abyss Blue) Bontatlan új, 3 év garancia
- Razer Naga Trinity - MOBA&MMO gaming vezetékes egér
- Megbízható Notebook Core i5-540M , 4096 MB DDR3, 120 GB SSD, 13,3", 1366x768 (HD) Áfás számlával
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest