- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Antonius1978 #23103 üzenetére
Bocs, azt hittem a Bárban valami ajtó...
Az X5 laborban a kódos ajtó után nekem nem kellett nyitni egyet sem. Lent, ahol a halott katona van a liftben, el kell válni Borlandtól, le kell menni egyedül és bekapcsolni az áramot, hogy ő le tudjon menni a lifttel. Aztán csak menni lefelé, hol egy lépcsőn, hol egy lyukba beugorva. Amikor legközelebb találkoztok, ő bent van egy ablak mögött, az ajtót nem tudod kinyitni. Állj kicsit hátrébb, mert be fog robbanni. Bent lesz egy jó kis pofozkodás, az egyes ajtók kulcsai az elhullott monolitosoknál lesznek. Érdemes benézni mindenhova, mert van egy jó kis raktár, tele finom cuccokkal. Az itt-ott lezárt széfekhez nem találtam kulcsokat. Innen megint egy lyukba kell leugrani, majd egy létrán le, aztán egy beomlott rámpa szerű csövön fel.
Előtte az artifactokat szedd össze, van vagy 4, jobbnál jobbak. Némelyiket nem egyszerű kicsalni a helyéről...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest