Hirdetés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaktikus
aktív tag
válasz
Dhampir #21908 üzenetére
a Clear Sky-t egyszer próbáltam, de az annyira nem tetszett.. valami fix találati ráta volt abban, és bármit csináltál akkoris eltalátak az NPC-k ezer km-ről.. ezért nem tetszett annyira.. meg a magyar szinkron miatt..
lehet amúgy korán mondtam ítéletet.. talán még kap egy esélyt, mert annyira sokat nem nyomtam..
Dodopek oldaláról szoktam lenézni minden küldetést, mert különben nem találnék meg kb. semmit.. a PDA keresős részt nem is tudom, hogy hogyan lehetne segítség nélkül megcsinálni..
Antonius1978:
Semmilyen csapatom nincs még.. voltam már pripyatban is.. lehenteltem vagy ötszáz zsoldost, közben kb. négyszázszor haltam meg..
Most a katonai raktáraknál vagyok megint.. nem értem esküszöm.. voltam a szőlőn is.. ha jól emlékszem ott valami fegyver volt, azt el is vittem ahova kellett.. A gyógyszeres küldetést kitől kell felvenni? Pripyat-ban nem is találkoztam olyannal aki nem ellenség lett volna...szerk.: az látom, hogy ghost-tól kapom a gyógyszeres küldetést, de őt hol találom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest