- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
kekeeci atneztem az osszes felszereles allomanyt, es talaltam par dolgot ami felkeltette a figyelmemet.Nem sok, de par dolog.
Beteszem a kepeket es majd magyarazatot is irok.
Itt leginkabb az AK-k sokasaga ragadta meg a figyelmem, kivancsi vagyok, mindengyik kephez van modell is ?
Van egy erdekes valltamaszu AK az is nagyon erdekel, hogy van-e neki modellje, mert asszem az Enot palettan is rajta van ez, de magat a fegyvert nem talaltam a jatekban...Aztan balfele van egy kis geppisztoly, annak is jolenne tudni hogy van-e modell hozza.
Bekarikaztam par nagy loszert, mert majd kelleni fog egy 14,5mm-es loszertipus az egyik Gepard (M3) mesterloveszhez.A TT-k azok az Enotban is benne vannak, csak ugy bekarikaztam hogy az is kellene majd a TokaGypt nevu pisztolyunkhoz.
Itt az a hosszucsovu mesterlovesz erdekelne, meg van 2 fajta vadaszpuska, azok vajon miben kulonboznek egymastol, mar ha kulonboznek egyaltalan ?!
Itt van ket fajt pisztoly, az egyik egy Browning High Powernek (HPSA)-nak tunik barna markolattal, a masik kissebb fajta nem tudom mi lehet, de erdekesnek tunik, lehet hasznalni lehet.
A barna markolatu pisztolyhoz tartozo modell azert erdekel, mert hasonlit igy ahogy itt lattuk erre a magyar Browning klonra :
Majd egyszer mikor jatszol a jatekkal, akkor ird le a fegyverek neveit amiket bekarikaztam, hogy majd en megkeressem, azzal nem terhellek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motoros topic
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest