Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Antonius1978

addikt

kekeeci atneztem az osszes felszereles allomanyt, es talaltam par dolgot ami felkeltette a figyelmemet.Nem sok, de par dolog.
    Beteszem a kepeket es majd magyarazatot is irok.

Itt leginkabb az AK-k sokasaga ragadta meg a figyelmem, kivancsi vagyok, mindengyik kephez van modell is ?
    Van egy erdekes valltamaszu AK az is nagyon erdekel, hogy van-e neki modellje, mert asszem az Enot palettan is rajta van ez, de magat a fegyvert nem talaltam a jatekban...Aztan balfele van egy kis geppisztoly, annak is jolenne tudni hogy van-e modell hozza.
    Bekarikaztam par nagy loszert, mert majd kelleni fog egy 14,5mm-es loszertipus az egyik Gepard (M3) mesterloveszhez.A TT-k azok az Enotban is benne vannak, csak ugy bekarikaztam hogy az is kellene majd a TokaGypt nevu pisztolyunkhoz.

Itt az a hosszucsovu mesterlovesz erdekelne, meg van 2 fajta vadaszpuska, azok vajon miben kulonboznek egymastol, mar ha kulonboznek egyaltalan ?!

Itt van ket fajt pisztoly, az egyik egy Browning High Powernek (HPSA)-nak tunik barna markolattal, a masik kissebb fajta nem tudom mi lehet, de erdekesnek tunik, lehet hasznalni lehet.
    A barna markolatu pisztolyhoz tartozo modell azert erdekel, mert hasonlit igy ahogy itt lattuk erre a magyar Browning klonra :

Majd egyszer mikor jatszol a jatekkal, akkor ird le a fegyverek neveit amiket bekarikaztam, hogy majd en megkeressem, azzal nem terhellek.

Új hozzászólás Aktív témák