Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz kislaki92 #21538 üzenetére

Nekem mar van.
    xFreex majd a hetvegen kiszedi nekem azokat a fegyvereket, melyek elmeletileg (gyakorlatilag nem 100%-ban) hasonlitanak a magyar fegyverekhez.Azokbol osszekalapal(hat)unk egy - nevezzuk esetleg Hungarian Weapons Mod-nak dolgot.A vegso kerdes az marad, hogy egyaltalan tarsitsuk-e valamilyen modhoz, vagy maradjon a sima alapjatek kiegeszitoje.Sajnos - es valoban sajnos - nem tudunk csinalni egy magyar modot, mert nem ertunk hozza.Aki meg ert hozza, az mas modot csinal, es nem erdekelt egy magyar vonatkozasu mod elkesziteseben (ami akarmilyen rovid is lenne teszem azt fel, allati sok idot igenyelne elkesziteni).
    Dodopek, ez a kep micsoda is ? (Autumn Aurora amit a ShoC oldalon is kozzetettel, vagy megse ?)

Dhampir nekem lenne egy, mar irtam is rola, lehetne egy jo kis zombis jatekot csinalni.
    Na ne ugy kepzeljuk el, mint egy esztelen zombi hentelos jatekot, hanem meglenne neki a jo kis tortenete, amolyan tulelo horror sztori (csak eppen a zombi fertozes lenne a tema, es nem a Zona, vagy radioaktiv sugarzas).
    Az hogy erre a zombis dologra gondoltam a - Lengyel David "A joslat" cimu konyv adta.Persze mas dolgot is ki lehet talalni, nem csak zombist, de mi legyen az ? Pl "Egy magyar sztalker a Zonaban" cimu tortenetet mutassuk be ? :C
    Vagy egyeb is lehet, barmi, de mi ? Zombi + postapokaliptikus torteneten kivul nem tudom mi passzolna a Stalker jatekhoz...

Új hozzászólás Aktív témák