- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
dodopek #19642 üzenetére
én még nem tartok az alföldön, jártam már ott kiváncsiból, de küldetés miatt még nem kellett mennem. igyekszem az aktuális dolgokat befejezni, csak nehéz, ha nem tudom, hol van akinek el kéne vinnem mindenféle cuccokat (hátizsák, dokumentum (ha megtalálom) pda a vadászoknak (ha megtalálom))
amúgy a múltkor megint találtam valami elírást, de a játék hevében elfelejtettem, mi volt az. asszem valamelyik fegyver leírásában.
mod: 'fejlseztették' az st_items_weapons.xml-benamúgy az ui_st_pda.xml-ben továbbra is szebadság van
meg van a script-fájlokban is sok angol szöveg, leginkább küldetések leírása, párbeszédek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Reklámblokkolók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest