- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
creasy99 #19375 üzenetére
Hat ugy tunik, hogy nem kapja a fegyverek boret, a Fora, AK103, es Steyr Aug-et.Ez mondjuk meg nem tragedia, mert nekem is irt ki hasonlokat, amikor megnyomtam jatek kozben a ` gombot.(az 1es mellett)
Lehet hogy nem kell neki Atmosfear 3, nekem sem volt, ugy jatszodtam.
compare number with nil ez a hiba engem arra emlekeztet, ami nekem is volt, emlekszel rétisün, asszem teged kertelek meg, hogy a mentesemet vidd tovabb es kuldd vissza.Ugy dereng hogy nekem is ez a hibauzenet volt akkor.De hogy mi volt a megoldas, arra mar nem emlekszem.Amit visszakuldtel szinten nem tudtam betolteni.
creasy99 ird be a nevem a forum keresojebe, es latni fogod amit idaig irkaltam ide.Keresd meg az Enotos hozzaszolasaimat, hatha onnan megtudsz valamit, mert talan beirtam a megoldast...Aarpok nekem a helikopter kimaradt, pedig volt jo RPGm.
Aha, tudsz menni Sotetvolgybe.Tudod hogy hogyan kell ? Az Enotban is ott kellett atmenni. (ha nem tudnad es unod keresgelni elarulom hogy a nagy banyagepnel van Janovban.)op.erik Dodo mester majd elkuldi neked, gondolom.En ma nem forditottam semmit, mert eljatszodtam az idot, majd holnap delutan, mert delelott dolgom van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest