- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Aarpok #18528 üzenetére
Erdekes.Azt hittem hogy ha megcsinalod vegig a banditas kuldeteseket mind a 4et, akkor kapsz valahol/valakitol egy doksit.Majd megnezem a taskat, de lehet hogy azt mar kifosztottam, fene tudja...
Most Janovban talaltam egy X7es doksit, Varg/Varga kuldetes kapcsan.Asszem a Szolgalat es a Szabadsagos kuldetesek kapcsan (kinyirod a Szolgalattal a jaroroket, aztan a Szabadsaggal a Szolgalatos elkovetoket, meg arulokat asszem).Fenn van a lezuhant Dron mellett a terkep bal felso sarkaban, a tuzanomalia utan.hubai1979 aminn all a kurzor az mifele fegyver ? Nem jovok ra...Picitt olyan mint a G37es es tsai...
Telda mar nem tudom milyen fegyverrel nyirtam ki, talan a megvett Bison (olyan 13-15 ezer, vedd majd meg, az elobb mar szoltam rola) es soretes, de asszem par granatot is hasznaltam, rohadt sokat kell loni amig vegre megdoglik, ne add fel, lovoldozz szaporan, az jutott eszembe, az alap fegyverrel tudsz 40mm-es granatot is kiloni, en azt elfelejtettem, ha van penzed, vegyel parat, es miutan megpuhitottad soretessel es kezigranattal, tavolrol kinyirhatod...
UI : bementem a pripjatyi alagutba, veletlenul Vanot vallon lottem hatulrol soretessel (106 sebzes, nem 109, az az XM8 sebzese), es kiterult mint a levelibeka
Zulut es Koszat meg kettobol leutte 1 ormanyos. Asszem vegig elol kell menjek, joval elottuk, mert koran elhalaloznak, ha nem.Telda kar hogy nincs olyan raketavedod az elejen, mint most nekem, 450et sebez
300 az alap, es rajon a 300 fejloves+1 parancsnok dolog, ugy emlekeztem hogy +20%, de akkor valahogy maskepp szamolodik, ugy tunik, hogy minden fegyvernek egyedi + erteket adtak, mert XM8 76-ot sebez nalam (kezikonyvvel, anelkul asszem 56), es most meg 109-et. A gyorstuzelo soretes meg 70et kezikonyv nelkul, es most meg 106-ot stb.Kepek : az elso a kedvenc pisztolyom mutatja valami SIP(SIG) 226, rendelni lehet a Szkadovszkos urgetol, ize, Furgetol
A masik ketto meg a helyszint es a ladat mutatja, amit Varg(a) miatt kapunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Fogyjunk le!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB Natúr Titán 2028.02.15-ig garancia! AppleCare+!
- 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- P1 Gen3 15.6" FHD IPS Xeon W-10855M T2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- JBL Xtreme 4 akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3239
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest