Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Hihetetlenül hamar végetért a WiP.
SPOILER!
Fang feladata után érdemes az erőmű területéhez vezető úttól beljebb álló darura felkapaszkodni és távcsővel körülnézni.
Így alig kellett harcolnom. Az elkerülés módszere bevált, csak a fenti Monolithos lövészeket és néhány Irányító pajtást kellett kényelmesen lesniperezni a magaslati ösvényemen.
Hatalmas tűzerőm volt, de egyáltalán nem kellett használnom. persze lehetett volna, de nem akartam szadiztatni magamat, most nem volt kedvem puffogtatni.
A tartalékban vitt Sevámra nem is volt szükség. 3 Buborékkal, egy Medúzával és egy Iránytűvel elvoltam a legnagyobb sugárdózisban is. Plusz egy csomó képződmény figyelt a hátizsákban, amit fel sem tudtam használni.
Kemény bugok voltak az erőmű tetején, nem egyszer lezuhantam az erőmű alá. Egyszer éppen a képződmény közelébe estem le, felvettem utána irány a teleport. Nem teleportoztam végig, hanem leestem a kimérák és hiúzszerű mutánsok közé, de ott kiszaladtam. A kerítés melletti csöveken szusszantam egyet, közben vérszopók lihegése vett körbe. Miután kifújtam magamat, akkor odairamodtam Fangékhoz, átadtam a cuccot és érzékeny búcsút vettem a Zónától.
A végén lévő szöveget csak nehezen, részlegesen bírtam elolvasni, mert világos színű betűi miatt sokszor beleolvadt a háttérbe.
Képek:
Erőműi Irányítók:
Villám a teleport mögött:
A nagy kéménynél:
Tűzben:
Lezuhantam az erőmű alá:
Visszaidézés a múltból, "a jantari késes":
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch
- Asztalos klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad A485 - AMD Ryzen 7 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest