Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stalker78
tag
válasz
rétisün #16478 üzenetére
Ne haragudj nem akartam elvenni a kedvedet a modtól csak beszéltem róla,hogy ilyenek is vannak benne.Mondjuk én végigjátszottam (nem szeretek félbehagyni dolgokat,ha csak nincs más lehetőség) nem volt rossz (fegyverek nagyon tetszettek benne jók is voltak)
(#16476) Dhampir Nálam az emberke nem messzire jutott mert jött a snork-invázió és szegényt addig kaparták míg össze nem esett.Persze utána nekem estek,de sikerült levadásznom őket.Ezután jött egy furcsa anomália (nem mentem közel hozzá még is sérültem) és még monolith,zombik,izlomok,controller is jutott a repertoárba míg elértem pripyatot.Pripyatban meg a zsoldosok vártak nem kis számba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NBA és kosárlabda topic
- Újabb videón nézhető meg a Soulframe
- Autós topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- World of Tanks - MMO
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest