- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Dhampir #16133 üzenetére
Lelehet letölteni 1.6.02 RU verziót orosz torrent oldalakról. Én készítettem egy önkicsomagoló exe-t ami elő van készítve a modokhoz. Így gyorsan mennek a telepítések. Még azt is átírtam, hogy a játék mappájába mentsen.
dodopek nekem is nagy segítség most kezdésnél a térkép amit M@trixfan-nak raktál fel.
Épp most délután gondoltam rá hogy jó lenne ilyen leírások is az oldaladon, melyik tárgy hol található.
Aki szeretné használni annak nagy segítség lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Peugeot, Citroën topik
- Autós kamerák
- Filmvilág
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Windows 11
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest