- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
rétisün #14717 üzenetére
Addig is vettem egy PSZ-9d (Szolgálat páncél)-t janovban, jó a golyóállósága és az ütésállósága. Ha anomáliákban kutatok akkor a SSP-99 (Ökológus)-t használom. Most a golyóállóságra kell koncentrálni a zsoldosok és az alfások miatt. Később el kell dönteni az exoskeleton fejlesztését.
Mindenképp az exos a legjobb alternatíva?
Néztem a PSZ-9d fejlesztését, sajnos képződménytartót nem lehet fejleszteni rá, a golyóállóságát az nagyon, 80%-kal. Ütás, vegyi és sugárzás is elég jóra lehet nyomatni. A főhangsúly a gyógyítás és a regeneráción van.Azt hittem eddig hogy a Svarog detektor a legjobb, de valahonnan összejött egy Omega. Ez rohadt jó, mászkálok és úton-útfélen találom a képződményeket.
Ami nagy meglepetés volt a számomra, hogy Kardán antialkoholista lett. Pedig janovban feltankoltam vodkával mert jóval olcsóbb volt. Most ott rohad 1 hektó vodka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Proxmox VE
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.